Vi på Trend:


Anna:
22 år och pluggar till beteendevetare på högskolan i Halmstad.

Vilket blir höstens hetaste köp?
"I höstkylan är koftan det ultimata plagget att ha på sig. Den både värmer och finns i alla möjliga former och färger. Denna koftan från Diane von Furstenberg skulle jag vilja mysa i framför brasan"


Emma:
18 år och pluggar sista året på Sturegymnasiets medieprogram med inriktning multimedia.

Vilket blir höstens hetaste köp?
"Denna söta tulpanjacka från Top Shop skulle gärna fått ta plats i min garderob i höst!"


Lovisa
18 år och pluggar sista året på Sturegymnasiets medieprogram med inriktning marknadskommunikation.


Erica:
16 år och pluggar första året på strömbackaskolans medieprogram med inriktning journalistik.
19 november, 2006

Giftemål i Rom




Nu äntligen är de ett gift par! Efter mycket rykten hit och dit kan nu Katie Holmes och Tom Cruise kalla sig man och hustru. Världens celebriteter kom till Rom för att vara med på den påkostade tillställningen. Firandet ska enligt uppgifter ha gått på 42 miljoner kronor! Paret var vackert klädda i Giorgio Armani. Katie hade en axellös sidenklänning och Tom var stilig i en svart frack. Dottern Suri fick självklart vara med under firandet.

De flesta äktenskap i Hollywood håller, som ni vet, inte alltid så länge. Hur bra kommer det att gå mellan TomKat, tror ni?

3 Kommentarer:

Ja, många hävdar ju att Tom är homo, så jag vet inte. Och ingen kan väl på riktigt vara så lycklig som han var när han hoppade på Oprahs soffa efter att han och Katie, eller är det Kate numera, blev ihop.
Fast, å andra sidan, kanske är det skilsmässofrekvensen som gjort oss till cyniker. Vem vet, kanske kommer det att vara Kate och Tom för alltid... Fast efter det att Reese och Ryans äktenskap sprack så kan ju allt hända...

Det var rykten om att Cruise är gay, men han har en fru och nu ett barn. De är en av det perfekta paret i Hollywood och förhoppningsvis varar hela livet, och inte bara sluta som alla andra äktenskap. - california

nice pic

Kommentera

Tillbaka